How to dismantle an atomic Bomb

Eindelijk na lang wachten en veel zoeken naar kaartjes was het zover:

U2 auf Schalke!

Met Jan en Berry reed ik naar Gelsenkirchen. Wij kennen de weg meer dan goed, we komen er vaak zat. Besloten was om het standaard dagschema van een Schalke bezoek aan te houden. Dus eerst naar de Schalke kroeg. De Fankneipe “Auf Schalke” ook aan de Kurt Schumacherstrasse net als de Arena zelf.

Dit was nogal een contrast met de voetbal zaterdagen. Er was niemand. helemaal niemand. Ze waren zelfs ternauwernood open want ze gingen de dag erna met vakantie. Geluk gehad....

Het bier smaakte er niet minder om. Daarna wilden we eten bij het Griekse restaurant maar helaas pindakaas: die was wel dicht. Toen besloten we maar naar de kroeg achter de Fanshop te gaan.

Daar troffen we een groot deel van het bestuur van Blau und Weiss Enschede die er ook waren. En toen even later Rudi Assauer (voor niet-kenners: De voorzitter van Schalke ’04) zich meldde en niet te beroerd was om met iedereen op de foto te gaan kon het feest niet meer stuk.

Het bier vloeide nogal rijkelijk en ik was blij dat we Berry bereid hadden gevonden om Bob te spelen....

Nadat ik mijn overgebleven kaartje verkocht had (dat was niet echt moeilijk) gingen we naar binnen voor een fantastisch concert. Beschrijven is moeilijk, het was gewoon prachtig. 

De terugweg ging OK, het plensde wel maar dat deerde ons niet zo. Ik kan niet wachten tot ze weer komen....

Prachtige show, zoals U2 dat kan.

Het geluid in onze Arena is ook duidelijk beter dan in die goedkope kopie uit 020....

Een mooi feest met geweldige muziek.

 

Walter.

 

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com